tigr

tigr

virtual snapshots

2014. október 12. - egy.

Félve osonok a fal mellett, mégiscsak rossz hírű környék. Áporodott szag csap meg egy-egy bérház kukatárolójából; ma lehet ürítés, az ajtók nyitva, a szemetesedények a járda szélén. Ilyenkor feltűnik egy-egy potyacuccokra vadászó elem is, még a kukások érkezése előtt átrostálják a heti termést. Igen, ott is van kettő, koszlott kabátujjukat feltűrve halásznak a műanyaghenger alján. Szemlesütve megyek el mellettük, láthatatlannak tetszem, mintha tán nekem lenne szégyellnivalóm. Van is; a tiszta ruha, meg a parfümfelhő. A cipőm sarka is mintha túl hangosan kopogna.

- Nézd meg a lába közit is! - harsan fel mögöttem hirtelen egy érdes hang. Óvatosan hátrapillantok, csak remélve, hogy nem az én lábam köziről van szó. A két férfi egy frissen szerzett farmernadrágot forgat, próbálják az anyagot, mit bír még. Vöröslő fejjel sietek tovább. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tigr.blog.hu/api/trackback/id/tr526775649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása