tigr

tigr

to so-called designers

2013. január 17. - egy.

Kedves Magyar Designerek,

 

miért gondoljátok, hogy a mai magyar nők formátlan zsákruhában szeretnének járni? Jaj, bocsánat, javítom magam: a ruháknak igenis van formájuk... csak kár, hogy az inkább téglatestre vagy gömbre hajaz.

 

És tényleg olcsóbb a műszál, mint a pamut? Ugyanez vonatkozik a tüllre is, ami szinte kiirthatatlanul része minden kollekciónak. De ki akar egy darab átlátszó semmit venni harminckétezer forintért?

 

Na és az ár/érték arány. Szerintetek reális, hogy egy mosás alatt szétmállik, elszakad, kikopik, szublimál az adott ruha...? A be nem avatott anyag? A nem szálirányban szabott alj?

 

De jó lenne valamit találni, ami nem bézs, fehér vagy fekete. Ezek lehet, hogy kelendőbb színek, mint a tulipiros meg a nyalókasárga, de ha maximum a púderrózsaszínig merészkedtek el, még azt sem tudjátok felmérni, hogy lenne-e egyáltalán kereslet az élénkebb árnyalatokra.

 

Mert megsúgom, lenne. Ahogy elfogadható minőségű, alakot előnyösen hangsúlyozó ruhákra is. Milyen ódivatú, igaz? Ezek a hülye magyarok meg még a divatot sem értik...

A bejegyzés trackback címe:

https://tigr.blog.hu/api/trackback/id/tr146817985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása